6월 13일 (화)
닭목살 청경채 구이와 스테이크
Grilled Chicken Thigh Meat with Chives and Green Onions, and Steak
닭목살이 굉장히 많아서 이틀 동안 먹었다.
애매한 양이 남았기에 소고기도 사서 스테이크를 구워주고
부추, 청경채는 데치고 / 부추, 대파, 마늘은 스테이크와 함께 구워줬다.
데친 부추도 볶은 부추도 각각 다른 맛으로 맛있기에 둘 다 해서 다양한 맛을 누렸다.
닭은 금방 먹어야하지만 둘 이상이라면 닭목살 사서 먹는건 꽤 좋은 저녁메뉴다.
Had a lot of chicken thigh meat, so I ate it for two days.
Since there was a moderate amount left, I bought beef and grilled steaks.
Blanched chives and green onions, and grilled them with the steak along with blanched chives, green onions, and garlic.
Both blanched and grilled chives had different flavors, so I enjoyed both to experience various tastes.
Chicken should be eaten quickly, but if you're dining with two or more people, buying chicken thigh meat for a meal is a pretty good dinner menu.
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