6월 7일 (수)
두부면 만두 전골
Tofu Noodle Dumpling Hot Pot
두부면을 새로 사왔고, 전골 해먹고 남은 채소도 처리할 겸 만두전골을 해먹었다.
야채 넣고 만두 넣고 두부면 넣고 끓이면 끝! (간장 등으로 간하기)
다 먹고 난 뒤 궁금해서 통밀파스타면을 넣어서 계란과 함께 끓여봤다.
비주얼은 좀 그렇지만 의외로 괜찮은 조합이다.
약간 간이 된 국물과 밍밍한 통밀 파스타, 거기에 고소함과 부드러움을 더해주는 계란의 조합은 완벽했다.
We bought fresh tofu noodles and decided to make Tofu Noodle Dumpling Hot Pot with the leftover vegetables from our previous hot pot.
Just add vegetables, dumplings, and tofu noodles, and you're done!
Season it with soy sauce or your preferred seasoning.
After finishing the meal, we were curious and decided to try cooking whole wheat pasta with an egg.
The visual might not be perfect, but it surprisingly turned out to be a good combination.
A slightly seasoned broth, mild whole wheat pasta, complemented by the richness and smoothness of the egg, was perfect.
'집밥' 카테고리의 다른 글
고등어, 갈치구이와 샐러드 (1) | 2023.11.20 |
---|---|
운동 후 위트빅스와 요거트, 사과 (0) | 2023.11.19 |
그릭요거트 아이스크림 (1) | 2023.11.17 |
대파 부추 닭봉 구이 (0) | 2023.11.16 |
아롱사태 전골 (0) | 2023.11.16 |
댓글